Post by endjokawilstan on Feb 16, 2022 12:56:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arrow War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arrow War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju märke ▞▞▞
▞▞▞ Arrow War 2022 version ▞▞▞
Mulle üldiselt lossikaitsjate mängud ei meeldi, kuid see meeldib mulle üsna
Perang Panah RPG kqik
See on suurepärane mäng
See on hea mäng, kuid see võib kasutada mõningaid vigu
Lõbus mäng
Lõbus mäng Ainus probleem, mis mul on, on see, et ma ei saa kalliskive osta. Kui jõuan makseekraanile, ei tee maksmisnupu puudutamine midagi
See on lahe
see mäng on väga hea!
See on hea
Kena mäng, aga hakkab ruttu igav
see on hea, aga kas saaksite palun lisada kaitsmete ühendamise võimaluse? kuna mul on palju tavalisi ja aeg-ajalt kaitsmeid ning haruldasi/eepilisi/legendaarseid kaitsmeid on nii raske hankida, tunnen, et neil väikestel kaitsmetel pole minusuguste kõrgetasemeliste mängijate jaoks mingit eesmärki
väga naljakas ja lahe.
Väga lõbus võte tornikaitsest.
Drop ship and Potions aeg ei liigu praegu minu mänguversioonis. Pole kindel, miks, loendab ainult siis, kui rakendus on välja lülitatud
See on natuke stressi täis, kuid hea mäng
Armastan mängu absoluutselt. Ma tahan küsida ainult ühte asja: palun lubage jääseintele valeloomingut panna. See oleks kõigi aegade lahedam uuendus. Peale selle on see 5/5
Đại chiến cung tên Nhập vai qrt
OIGAN DEVUELVANME MIS DIAMANTES, TENIA 375 Y AHORA SOLO TENGK 175 Y NI LOS GASTE EN NADAAAAAA
Miski lima sõitis mind sinu juurde
Suurepärane kaitsemäng.
Lõbus mäng aeg-ajalt 5-sekundilise reklaamiga. Ma olen siiski ainult 10 minutit mänginud. See sarnaneb tornikaitsemänguga. 6/10
Nüüd on kolm korda mängu edenemine minu viimasest seansist lähtestatud, sealhulgas uuendamise nooled, järjestamise nooled ja isegi mikrotehingutest ostetud asjad
Suurepärane mäng ja kõigile meeldib, kuidas sa tegelikult pead midagi tegema, et taset tõusta, kuid ma ei saa aru, mida teha ruunikividega või kuidas neid kasutada, kuid kokkuvõttes on see hämmastav mäng
See on korras
Arrow War भूमिका निभाना jgi
Bron mäng on nii lõbus, aga vend, see hakkab lihtsalt hulluks minema, see on nii tüütu, et ma ei taha seda mängu kunagi mängida
Paljudele reklaamidele
see on tore mäng, kui sul pole midagi teha, aga kas sa saad anda mulle hea noole? ma tõesti vajan seda. hea mäng
See on hea mäng, kuid see paneb mind lihtsalt minema bruhhh😐
Mulle ei meeldi tulistamissüsteem. See on poolik. Lõputu käsitsi sihikuga mänguviis, oi, jee. Kuid vähemalt täielik käsitsi tulistamine on parem, kui soovite mängija käsitsi sihtida. See oleks hea lühikeseks ajaks. Kuid pikas perspektiivis on selliste mängude käsitsi eesmärk ikkagi nõme.
See ei valeta, see on päris lõbus
Mänguga on suur probleem. Mängu taimerid ei edene, kui mäng töötab taustal. See peatab kõik taimerid.
Kukkusin ja kaotasin kogu oma mõtte
Đại chiến cung tên Nhập vai pgd
See on hea ajaraiskamine ja ma naudin kunstistiili
See küsib pidevalt mu asju
See on väga hea ja huvitav mäng, kuid 2-3 päeva pärast muutub see iga mängu järel lisade näitamine väga tüütuks. Nii et ma desinstallisin selle.
Omamoodi võluv
Lõbus mäng, endiselt on tüütu p2w, kuid mitte nii halb kui paljudel mängudel
Olen peaaegu lainel 500, ma armastan seda mängu siiani. Kergesti mõistetav mehaanika, palju uuendusi, tasuta mängimine sõbralikult ja kõik on tasakaalus. Ma ei saa palju rohkem küsida. On paar kirjaviga, kuid ma pole mänguvigu märganud.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Стратегії gjff
Hea mäng, kuid olen viimasel ajal salvestussüsteemiga tõsiste probleemidega tegelenud. Suure osa ajast ei õnnestu see teie edusamme salvestada ja kaotate palju lahinguid ja oste. Lisaks ei aita pilvesalvestussüsteem tegelikult abi, kuna see piirab salvestuse laadimise sagedust ega arvuta õigesti teie ajapõhist edenemist selle laadimisel. Kahjuks muudavad need probleemid mängu peaaegu mängimatuks.
Armasta mängu. Ma arvan, et mul on siiski viga leitud. Olen kulutanud palju aega kulla jahvatamisele, et visata sellesse hüvesse "War Horn", kaks korda olen sellesse hüvesse pannud peaaegu 2 miljonit kulda. See peaks tõstma kogu vibulaskjate laskesagedust, kuid tundub, et sellel pole mingit vahet. See on praegu tasemel 123, kogu tulekiiruse tõus on 61,5%, kuid minu vibulaskjad ei paista laskvat varasemast kiiremini. Pole kindel, milles probleem
Igav mänguviis
Väga nauditav, mängib taas kaitsvalt
Raske ja palju tööd