Post by endjokawilstan on Feb 16, 2022 13:11:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Csalódott, mert a chatboxot eltávolították, például 5-7 éves koromban volt egy, és sokat chateltem Angelával.
Ez az alkalmazás nem hátborzongató, csak félsz! Kicsi koromban volt ez az alkalmazás, és semmi sem történt velem, mert még mindig élek. Amikor megnézem a YouTube-on "Talking Angela pletykáit", megnéztem a videókat, és azt hittem, hogy valódiak. Buuuut, ha megnézed a megjelenés napját, rájössz, hogy csak néhány éve. Ránézek a dátumra, és ez állt rajta: "6 éve jelent meg. Lépj túl rajta! Nem fogsz meghalni. Úgy értem, lehet, hogy egyszerűen eltűnsz. De emberek..... CILLELL😒✋. CSAK PÁR ÉVE VOLT
A naiv gyerekeknek, akik félnek ettől az alkalmazástól, nincs „árnyékember” Angela szemében, aki nézi a játékot. A képeket és a Youtube-videókat erősen szerkesztették, hogy becsapják a hozzád hasonló gyerekeket és szülőket. 11 éves korom óta játszom ezzel. Mindenesetre bebizonyosodott, hogy csalás.
Ez nogyon jo
Holl lehet a kamerát bekapcsolni!!??😶
Elolvastam a véleményeket, mindenki azt mondta, hogy hátborzongató és veszélyes, ezért kinyitottam, és játszottam, hogy semmi sem volt hátborzongató, minden rendben működött, mint korábban, de egy dolog, ami hátborzongató volt 15:05-kor, amikor csak megérintettem a lábát, olyan furcsán mosolygott. lehet, hogy a játék funkciója és ugyanaz a mosoly 3:15-nél, ezúttal nem nyúltam hozzá az ijesztő funkcióihoz az ijesztő lárma, és Ben hirtelen felbukkanása.. aki mind azt írja, hátborzongató dolgokat csinál, kérem írjon, idő lehet, hogy ő csinálja hátborzongató dolog adott időben.
Na jó utána néztem és semmi baja a játéknak, de viszont aki Gödöllőn lakik az szerintem hallot hogy a Hajós iskolánál akartak rabolni egy gyereket de ez nem a játék miatt van ez egy jó angolt tanító játék
eh.........nem nevezném hátborzongatónak vagy szórakoztatónak. Hogy őszinte legyek, ez az alkalmazás kicsit unalmas. (egyébként NINCS férfi, akit látnék, így a gyerekeid biztonságban vannak
Elképesztő volt, amikor ott volt a billentyűzet, mert beszélni lehetett vele. De most ez furcsa, és az álhír hozta oda. Nyilván szerkesztették. Kérem hozza vissza a billentyűzetet...
Talking Angela Unterhaltung nrb
Engem elraboltak xD ne toltsétek le elraboltak és nemtudom holvagyok x"D (és még kommentár ìrni is ráérek xD
Ti eszlenyek azert lat mert direkt a jatek olyan elsokamerat takajartok le es mar nm lat
Teljesen imádom ezt az alkalmazást (ez abszolút nosztalgikus számomra), és nagyon hiányzik az Angelával való csevegés. Sokan csúnya pletykákat terjesztenek erről a játékról, és csak annyit akartam mondani, hogy NE HIGYJE el azoknak a tudatlan bolondoknak. Ez az oka annak, hogy eltávolították az alkalmazás legjobb funkcióját az IMO-ból. Azt mondják, miért van szüksége a játéknak a mikrofonra, mert hallania kell, hogy megismételje, amit mond, vagy bármi más. A kamera egy régi funkcióra szolgált, hogy megismételje az arckifejezését. Az Outfit7 visszahozza a chat funkciót! Plz
Több funkcióval kellene rendelkeznie, mint legutóbb, amikor a barátaim mobilján láttam Angelát beszélni
Szóval srácok, úgy hallottam, hogy ez egy olyan alkalmazás, amely szereti elrabolni a kisgyerekeket úgy, hogy megtalálja a tartózkodási helyét, így ha ez az alkalmazás van, keresse meg a helyüket, tehát ha szeretné letölteni ezeket az alkalmazásokat, amelyek gyermek módban vannak, így Biztonságban leszek a ragadozóktól Még a régi játékban, és volt néhány ugrásszerű ijesztgetés, mint amilyen a kamera dolog, ha rosszul nézed, NE TÖLTSE LE EZT!!!
Ez a legfélelmetesebb játék, ami valaha volt ez a játékom, de az ő szemében nem játszom vele, hogy a gyerekragadozók mindig gyerekmódot tesznek azokra, akik eltűnnek ebből a játékból a YouTube-on, ha rákeresel a Talking Angela-ra, lesz egy videó Azt írja, hogy Amber Alert eltűnt ebből az alkalmazásból. Remélem, hogy a készítő, aki figyel minket, elolvassa ezt a ps-t, akkor is figyel téged, ha nincs az alkalmazásban, ez a hírekben szerepel, és csak akkor tud nézni, ha a telefonodon vagy az alkalmazáson van. Gyerekek kérlek olvassák el ezt.
Ne toltstek le ez egy kamu a macskanak a szembe kamera van es figyel a kepeidhez hozza fer embereket rabolnak ne toltsd le!
Nem tudom frissíteni.
Joooo
Talking Angela Забава zfyq
Mintha a barátom mondta volna, hogy egy férfi van a szemében. Mondtam, hogy korábban nem, de most megjavult. A barátom nem fogja megérteni. De ezt a játékot jobban szeretem! De amikor este megpróbáltam, nem történt semmi. Az emberek igazak voltak a múltban, de hazudnak a jelenben. Szeretem ezt a játékot, nincs mód arra, hogy töröljem az időjárást, a barátom törölje, vagy valaki, akit nem szoktam törölni. Az emberek hazugok
Nagyon jó, őszintén szólva nem a legjobb, de amikor készült, és a sok hülye pletyka ellenére jól működik. És nem, Angela szemében nincs senki, és ha lenne ott valaki, miért adnának hozzá egy módot, hogy az emberek húsvéti tojásként lássák őket? a végén 3 csillag az 5-ből
na szòval lehet csak èn làttam de amikor el esik mielött Ben a kèpernyõ elè megy làtok valamit Angela szemèben èn màr nem tudom minek hidjek annak hogy nincd kamera a szemèben vagy van
Imádom de tényleg lehetne nyelvváltoztatás!
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Action rkp
Olvasom a kommenteket és komolyan? Nem hiszitek, hogy van valaki a szemében???Én sem. Mert nincs is. Én sem vagyok még "nagy" , csak 13, már kb egy éve játszom rajta, és még nem raboltak el. Nem szeretném, hogy az ilyen naïv emberek miatt ennek az alkalmazásnak lerontódna a jó hírneve. Nőj föl, és tudd meg, senki sincs a szemében, senki nem néz, csak beszélgess vele nyugodtam. Jó kis unaloműző alkalmazás. Csak talán lehetne több pénzt szerezni.
Hogyha kamera lenne a szemében és kérdezne téged akkor hülyeséget irj vissza pl:hol laksz? Bugyi ország szaros utca 13 100- emelet 64-es ajto
Ez SZUPER hátborzongató! most... lehet, hogy azt mondod "De eltávolították a férfiszemet vagy a beszédet", hát ez nem így van... amikor beszéltem, akkor egy hosszú sípolás hallatszott, és abbamaradt, amikor abbahagyta a beszédet... és Amikor nem beszéltem, a füle mellett tartotta a kezét, amikor megpróbáltam megállítani... Találd ki? még mindig nem tette, és áttörte a 4. falat, és néhány ital úgy néz ki, mintha részeg lettél volna. nem jó a gyerekeknek.. csak most láttam ezt, és összezavarodtam. nem ajánlott, nem alkalmas gyerekeknek
Talking Angela Hiburan vizd
Nem tudom kinek higgyek félek hogy el kezd valaki követni(mert egyszer engem és egy barátom meg támadot 3 nálunk 4 év nagyobb fiu és egészen hazáig követtek)(ugy támadt meg hogy el vették a cucainkat és mi nem látunk és kötodtek velünk hazáig futottunk hivtuk a szulőket hogy 3 idiota meg támadott)és hogy valaki irta hogy követi egy kocsi😯ne adjátok meg a neveteket se a korotokat kamuzzatok és egyszer egy idiota(bocsánat a csunya beszédért)rám irt instán és be mutatott meg ilyesmi csunyám beszélt(azóta mindig) meg nézem ki akar követni milyenek a fotoi)
Nagyon tetszik!!
Az új verzió egyáltalán nem hátborzongató. Telepítettem, mert láttam néhány videót erről, hogy hátborzongató, és úgy döntöttem, hogy megnézem. A szemek teljesen rendben vannak, és nincs furcsa tükröződés. És ellenőriztem az alkalmazás adatait, a COPPA azt mondja, hogy biztonságos (a COPPA gondoskodik arról, hogy a gyerekek titkossága biztonságos legyen) Még mindig nem értem, hogy ez az alkalmazás gyerekeknek való, de ez egy másik történet.
Ebbe van kamera???
Ezek a valódi megjelenésű játékok nagyon 🐌 lassúak! Ez is unalmas. Javítsd ki pls! Ui.. a legtöbb játék nagyon jó, próbáld meg kijavítani, hogy ebédelek viszlát!
Nem hasznalom.De aki elhiszi a kamerát meg hogy figyelnek azok butuskak. Nincs benne semmi kamera.Gondoljatok bele hogy ha ez a sztori igaz lenne akkor mar benne lett volna a Tvbe a radioba az ujasagba
Én nem láttam benne embert viszont valami kékes folt volt a szemében. Kicsit fura szerintem hogy megkérdezte milyen a viszonyom a barátaimmal vissza írtam szimplán csak szex erre azt írja hogy ahh baratsag extrakkal..😁😁 egyebkent csak szolok lehuztam reggel delutan hivott magan telefonszam..felvettem nem ertettem semmit csak ferfi hang azt mondjak lenyomozott..veletlenul bekapcsoltam 1x a kamerát. szerintem ott az ember..
Amikor három évvel ezelőtt megvolt ez az alkalmazás, tetszett, mert beszélgethettél Angelával. Most már csak annyit tehetsz, hogy hülye jelmezeket adsz neki, és magasra készteted. Ha visszaállítod a régire, akkor megfontolom az újratelepítést.
Nincs ennek az angelának kamera a szemébe ez az egész egy hülyeség ennek nem higgyetek! Köszönöm