Post by endjokawilstan on Feb 16, 2022 13:20:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب افزایش جم ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
نمایش تبلیغات بعد از هر دو مسابقه
حرف نداره عالیه واقعا من لولم ۵۰۰ اسمم تو بازی wild هست شما هم اسمتون رو بگید لولتون رو بگید و اگه خواستید با من دوست شین اگه دیدین تو بازی به نام wild تعجب نکنین منم
بازی سرگرم کننده است اما همیشه خراب می شود.
بدیاش یکی فیلتر بودنش یکی آگهی زیاد ولی بازیش خوبه
لطفاً تور بازی خود را طوری تنظیم کنید که در هر شبکه ای بازی کنید
بازی خوب است، اما محافظت از تقلب ندارد. زوم/غیره زیادی وجود دارد. کلاهبرداران/هکرها که بازی منصفانه را غیرممکن می کند. و بله، تبلیغات بین دور بدترین چیزی است که ممکن است برای هر بازی بیفتد. خودتان آن را بررسی کنید: فقط Google/YouTube را جستجو کنید: "کوچک بزرگ Danke zoom hack".
هی کاری بکن لطفا این بهترین بازی من است pks این بازی شروع نمی شود لطفا کمکم کنید اگر تا 4 روز دیگر شروع نشد این بازی را حذف می کنم لطفا
بچه ها بیایید لطفا تعمیر بازی را دریافت کنید. به روز رسانی مشکلات را برطرف نکرد. عقب ماندن، گاهی اوقات بدون کنترل بر مار. بدون افزایش سرعت یا حتی یافتن جوی استیک افزایش سرعت بسیار سخت است. مار ذهن خودش را دارد. من گوشیم را ریبوت کردم و حتی فایده ای نداشت.
Little Big Snake 休閒 wmu
بهترین بخش این بازی افزودن است. اگر گوشی را در حالت آماده به کار قرار دهید و از آن برگردید، بازی شما می تواند قطع شود. اما وقتی از حالت آماده به کار برگردید، تبلیغات هرگز آویزان نمی شوند. من یک بار پست بازی را به مدت 3 روز در حالت آماده به کار شروع کردم و همچنان در همان آگهی از جایی که من رفتم پخش شد. این در مورد بازی یکسان نیست. همیشه این خطر وجود دارد که بازی بعد از باز کردن قفل موبایل شروع شود یا نه. ممکن است بازی ادامه پیدا نکند اما تبلیغات ادامه خواهد یافت. تا الان سیستم به من بابت تماشای 1000 تبلیغ تبریک گفت و من هنوز هستم
برنامه را نمی توان باز کرد... Progress شروع نمی شود و نمی تواند برنامه را باز کند... همچنین برنامه حذف و نصب شده است اما هنوز کار نمی کند. قبلا 5 ستاره داده بود.
بنظر من بازی خوبیه با سبک گرافیک ساده ولی خیلی سبک رنگی این در حقیقت جدید و اپدیت جدید همون بازی های نوستالژی قدیمیه ولی خیلی جذاب تر و امکان استفاده از بتونی با دوستان و کاربرهای جهان بازی واقعاً امید جذاب وارم هر روز بهتر است متشکر شود. از سازنده🙏 اگر هم موافق بله پایین رو بزن😂👇
النذر تتلبتنالدمکتبیانمالبیددپمنا
اینترنت نوب پشتیبانی نمی شود
اصلا بالا نمیاره خیلی بده واقعا خاک توسر سازندش
بازی حماسی برای بزرگسالان و کودکان
من از این بازی لذت می بردم، تا زمانی که کل اکانت من تصمیم گرفت خودش را بازنشانی کند. همه مارها / سطوحم را گم کردم ... همه چیز.
خیلی عالی بود فکت اقایی که میگی باز نمیکنه این بازی اینتر نتی سسماس سسماست وسسماس👎👎👎😈😈😡😡😆😆😡😬😆😆😡😬😉😉
بازی سرگرم کننده فقط هزاران تبلیغات
کنترل های بازی اوکی هستند اما پس از مدتی بازی بسیار کند و پاسخ آهسته می شود.
این سرگرم کننده، ساده است، بازیکنان را با تبلیغات زیاد بارگذاری نمی کند. بهترین بخش برای من این است که بر خلاف سایر بازی های مشابه، روان اجرا می شود. پیشرفت آسان برای پوسته ها .... فقط آرزو کنید که هنگام بازگشت به لانه زنده به عنوان شماره 1، تعدادی جواهرات نیز به عنوان پاداش به شما بدهد!
گرافیکشه محیط بازیش هم قشنگه خوب یه ایراد داره اونم موقعیتیکه خودکار باهاش بازی میکنی گاهی اوقات مسیر رو اشتباه میره و میمیره ولی بهش می ارزهش کنی و بازیش کنی من ۵ ستاره میدم.
برنامه بد است، چیزی جز افزودن در آن قابل مشاهده نیست.
رتبه یک ستاره به این دلیل که گزینه تایید خرید برای خریدهای درون بازی وجود ندارد و تیم پشتیبانی به ایمیل ها پاسخ نمی دهد. من در حال گذراندن یک دوره عالی با بازی بودم تا اینکه متوجه بنری شدم که یک معامله برای پوسته جدید ارائه می دهد. روی بنر زدم و بلافاصله 800 جواهر از من خارج شد. این ارز ممتاز است و من تمام روز تبلیغات آن را تماشا کرده بودم. من پوسته را نمیخواستم، بنابراین برای بازپرداخت بدون پاسخ با پشتیبانی تماس گرفتم. تا زمانی که بازپرداخت خود را دریافت نکنم رتبه خود را تغییر نمی دهم
عالی عالی خیلی خوب هست
این بازی خوبی است اما من از سیستمی ناامید هستم که با وجود اینکه وارد سیستم شده ایم آن را حذف و دوباره نصب می کنیم همچنان مانند اولین باری است که بازی کردیم و وقتی به تنهایی بازی می کنیم بسیار روان است اما هنگام بازی با هم دوستان همیشه گیر می کنند حتی اگر سیگنال خوب باشد. و تبلیغات مزاحم لطفا اشکالات این بازی را برطرف کنید
من عاشق این بازی هستم مارها و اشکالات و گرافیک همه عالی هستند من این بازی را خیلی دوست دارم
همه چیز خوب است، اما همه مارهای بازی ai هستند، هیچ بازیکن واقعی آنلاین وجود ندارد.
Little Big Snake Nezahtjevne igre hpx
اخیراً بسیار ناامید شده است! این برنامه قبلاً با تبلیغات اجباری (اما قابل خروج) و چندین گزینه پرداخت برای بازی غرق شده بود. الان خواه ناخواه مجبورم ویدیوهای 5-10 ثانیه ای ببینم! این خوب نیست!!
من می خواهم از این بازی لذت ببرم زیرا گرافیک آن عالی است، اما این اشکال "اتصال بد" بسیار بد است که این بازی حتی قابل بازی نیست. حتی نمی توانم بعد از 2 ثانیه با اتصال مار من به حریفان حرکت کنم، بنابراین به طور خودکار باخت.
بازی آفلاین یا آنلاین
بازی فوق العاده ای بود تا زمانی که من یک ماهنامه آوردم، حالا بارگذاری نمی شود، مدام می گوید نمی توانم به سرور متصل شوم، همچنین می گوید که حتی اگر بازی را حذف کنم، پاس ماهیانه من ادامه خواهد داشت. همین جا پاره شدم و حتی نمی توانم پاسم را کنسل کنم.
خیلی عالیه ولی هنگ میکنه بازیش
فقط این بازی را انجام دهید: 1. اگر ماهانه VIP هستید. 2. اگر بتوانید تحمل کنید که مار دیگران آنقدر بی نهایت سریع است که حتی اگر توربوباف داشته باشید و همچنین توربو خود را نگه دارید. اما هنوز هم بازیکنانی هستند که می توانند در اطراف شما بدوند و شما را بکشند. نمیدونم تقلب هک هست یا نه اما مطمئنا شما نمی توانید به سرعت آنها حتی اگر شما vip 3. بیش از حد ads.qfter هر بازی. تبلیغات شما می خواهید قدرت را بالا ببرید؟ تبلیغات این تبلیغات تبلیغاتی است.
من عاشق این بازی هستم اما ...... من همیشه با اتصال مشکل دارم. من نوارهای کامل دارم و هر بار که میمیرم و برای پخش برمیگردم، میگوید اتصال بد است، سپس باید عقب نشینی کنم، برنامهام را ببندم و تلفنم را ریستارت کنم. من هم چندین چیز خریده ام. ابتدا بازی را خریدم، پولم را گرفت اما هنوز نسخه رایگان را نشان می دهد. دوم اینکه جواهرات خریدم، پولم را گرفتم اما هرگز ظاهر نشدم. من هم سعی کردم فیس بوک را انجام دهم. هرگز اعتبار 2000 را به من نداد. لطفا مشکلات را برطرف کنید به روز رسانی:
من ایده بازی را دوست دارم، اما تعداد زیادی ربات به جای بازیکنان واقعی بازی می کنند. بعد از مدتی خسته کننده می شود، نه یک چالش.
کنترل جوی استیک سخت است
بازی خوبی است ولی خیلی سخت است شاید اگر سه تا جان خوب بود
Quiz: Logo game Trivija dbgi
بازی واقعا سرگرم کننده برای پر کردن زمان
Little Big Snake 캐주얼 게임 mya
گه تو این بازی همش می بازم تو قبر سازندش
این بهترین بازی مار تا کنون است!!!! 1.outo 2.its super ez 3.این باعث عصبانیت نمیشه 😁
تبلیغات بیش از حد آزار دهنده.....
کنترل ناوبری که با تاخیر مواجه می شود بیشتر از تبلیغات افسرده کننده است.
من آن را دانلود کردم و امتحان کردم زیرا والدین من نیز این را بازی می کنند، اما به نظر می رسد که همیشه تاخیر دارد، ما تقریباً هر روز مشکلات تاخیر را تجربه می کنیم، لطفاً رفع کنید. متشکرم!
1این مشکل وجود دارد که در آن مار شما به عقب و جلو می رود که باعث کشته شدن شما می شود. بازی کردن
بازی شگفت انگیز است، اما شما باید اجازه دهید که به صورت آفلاین بازی کنید، برخی اوقات ما به اینترنت دسترسی نداریم و دوست داریم بازی را انجام دهیم.
بازی خوبیه اگر ویس اضاف میشد عالی بکد