Post by endjokawilstan on Feb 16, 2022 13:32:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Transilvanya Oteli Maceraları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Transilvanya Oteli Maceraları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz ▞▞▞
▞▞▞ Transilvanya Oteli Maceraları 2022 version ▞▞▞
8. seviyeyi oynayamıyorum. sen???
Oyunu beğendim ama her seviyeden sonra bir reklam var, bu gerçekten sinir bozucu ve oyunu benim için mahvediyor
70. seviyeye gelemeyecek duruma gelemiyorum bu puan verdim ve daha fazla gelecekli karakterlere benc
Oyun açılmıyor yardım edin !!!
bence çooook güzel ama odayı onarmanı istriyor ve sonra paran bitince o duvarını boyamanı istiyor ve ekrandan çıkamıyorsun.....
Çok güzel bir oyun beni çok seviyorum
Aventura no Hotel Transilvânia Aventura dbcu
Güzel bir oyun ama biraz daha geliştirebilirsiniz
Oyunu seviyorum ama 3. seviyeyi oynayamıyorum çünkü size reklam veriyor sonra hiçbir şey yapmıyor
1 yıldızlı incelemelerin çoğunu kaydırdım. Ben miyim yoksa siz sadece çocuklarından şikayet edenlere ya oyundan şikayet edenlere ya da uygunsuz reklamlar görenlere cevap veriyorsunuz (Davadan mı korkuyorsunuz?!?!) Bilginize, ben çöp oyunu oynamadım. Sadece bu incelemeyi göndermek için.
Oyun neden dört veya beş seviye oynadıktan sonra yüklenmek istemiyor? Tıkladığımda ilk yükleme sayfasında kalıyor, seviye haritasına girmiyor.
7. seviyede 100 jetona ulaşamıyorum ama her jetonu topladım ve hatta tüm yaratıkları öldürdüm.. Madeni paraların toplamda sadece 81 olması nasıl mümkün olabilir?
Otel Transilvanya 1 T Rk E Dublaj Film Izle. ... Click & Idle Tycoon, Merger Games firması tarafından geliştirilen, Android ve iOS platformlarının son […]
スペースハンター:リベンジ・オブ・ギャラクシーエイリアン アーケード jek
Dis oyunu çok güzel👌👌👌
Sıfır yokmu ya oyuna giriyorum bilmem nebi ne dondu deniyor. Walla buna bir bakım bulunmazsa ben bu oyuna gelecek bir şey bulamam
Böylede bira garip olmuş
Hotel Transilvanya hayranları - bu ürkütücü canavar dolu eğlenceli koşma oyununa BAYILACAKSINIZ! Ve eğer bir macera oyunu hayranıysan?
Fun ve kızının adı Rihanna Peart, hayatımın en kötü dansçısı ve peynir ve peynir ve peynir ve peynir ve peynir ve peynir ve peynir ve peynir ve peynir ve peynir ve peynir ve peynir ve suyu boşa harcayan en kötü dansçı anlamına geliyor. hayatım birçok kez Bay ve denizkızı Jr'ın lideri en kötü dansçıyı ve ebeveynleri dövüyor ama en kötü dansçıyı ve
Otel transilvanya oyunu indir
Fena yüklenebilir
Bu çok eğlenceli ve bağımlılık yapan bir yan kaydırma çubuğu ve harika oyun ve ücretsiz olması sayesinde dokunmatik kontrollerin ne kadar duyarlı olduğunu seviyorum
oyun çok güzel! Ben yüklemiştim. arkadaşım ile beraber başka bir cihaza indirmiştik. Ama bu cihaza indirdiğim de nedense açılmadı. Bekledim ama hayır! Şimdi tekrardan gidiyorum, parası olur. Ama oyun çok güzel tavsiye ederim 👍
Harika bir küçük oyun olabilir ama çok fazla reklam (seviye başına 1 tane!)
Oyun gerçekleşecek ama çok kısaydı, birazdaha bölüm eklenmeli ve yenilik gelmeli.
oyun harika bence hiç düşünmeden üstte kal diye rastgele(fuejjdi3929e87r8urjdjcjdhcjjfuei3iourhgrnuejjuen7dneisohe83jeguhufdh8eoeujiiiro20010298dj8en7rn 7jggrikysjjjjkxua8dijn iuiiijun98389j)
Android için Hotel Transylvania Adventures uygulamasının en son versiyonunu indirin.. Mavis'in Hotel Transylvania'dan geçmesine yardım edin!
çok uzun reklamlar.. can sıkıcı.
Ben oyunu bitirdim ama telefonma formatındaki oyunda oyun silindi şimdide oyun beni baştanı
Harika bir oyun ve sadece 7/8 numaralı kapıda donmayı bıraktıysa oynamak güzel artık oynayamıyorum ve birkaç kez kaldırıp yeniden yüklemek zorunda kaldım ve yine de aynı sorunu alıyorum Lütfen bunu düzeltin
SÜPER SÜPER SÜPER OĞUL SÖYLEYECEĞİM ŞEY SÜPEERRRRRRR :-) :-) :-) :-) :-)
Hotel Transylvania Adventures Dobrodružné lbmw
İyi
arkadaşlar oyun biraz güzel
yolcu gemisinde yaşadıkları macera. OK tuşlarını kullanarak, sevgili çocuklar en kısa sürede tüm gemiyi geçecek ve meydan okumayı çözebileceğinden ve en yüksek
Allahım bu seviye yani seviye oyunu değil yani seviye oyunu çok eğlenceli ama oyun harika ama kendi seviyelerimde kullanmama rağmen oynamayı bırakamıyorum Sırf bölümleri tekrar yapabilmek için kaldırıyorum çünkü çok eğlenceli bana aynı öğreticiyi göstermesi gerekip gerekmediğini umursamıyorum çünkü oyunu nasıl oynayacağımı bilmeme rağmen bu oyun eğlenceyi heyecandan çıkarıyor oyna bu oyun sağlam ne yapman gerekiyorsa yap ve th e yapman gerekeni yap ve bu yüzden oyun çünkü çok eğlenceli
Hotel Transylvania Adventures Adventure ulp
Eğlenceli oyun Kalbini triilies Ama bazı hatalar var, eğer 5 kalbim varsa ve 1 kalbimi kaybedersem, tüm kalp kırıklığı gibi
yalan söyleyemem oyun çok güzel ve ben zaten full star ile tüm bölümleri bitirdim ama son kata geldiğimde neden tadilat oteline gidemediğimi bilmiyorum. ve onu kaldırmak zorunda. ama eski seviye erişimimi yedekleyemiyorum. 😑
Oyun belli bir n sonra ilerlemiyor.Oğ şiddetli oynuyordu kaç kaz silip yükledim, güncelliyoruz ama halalum karakterlerle oynayamıyor. Ne yapmalıyız bilemedim.
Çok fazla reklam, zamanınızı boşa harcamayın.
indir oyunu Otel Transilvanya Dash Android için
Ben sadece bu oyunu oynamayı seviyorum... grafikler 'animasyon etkiler' stratejilere meydan okuyor veya zamanlama hepsi harika 👏✊👍.. geliştiriciler için büyük çaba sarf edin lütfen 2. versiyonunu yapın!
Otel Transilvanya 2 Apk Oyunu - Ücretsiz Oyunlar - Android ...
Oyun gerçekten çok güzel ama bazı leveler çıkabiliyor ve eyer oda dizerseniz kutu açtığınızda karakter verebiliyor bana wendy çıktı ve zıplama gücü çok güzel sadece çok fazla reklam var bir seviyeyi bitiriyorsunuz hemen ardından reklamıyo ve karekterleri reklam izliyerek yapabilirsiniz oyun güzel tavsiye ederim.
Çok güzel oyun bence yükleyin
Çok güzel bayıldım😀😀😍😍😘😘🤗🤗😄😄👍💘💘❤❤💓💓💔💔💕💕💖💗💗💙💙💚💚")🧡🧡💜💜🖤💝💝💞💞💞💞💟💟💌💌
Çok fazla reklam var. Oyun alanı küçültüldü ve reklamlı blok oraya yerleştirildi. Tüm aşamalardan sonra yeni bir reklam görmelisiniz. Her zaman... Oyun gerçekten ilginçti, ama şimdi bu devasa reklam miktarı korkunç.